Kabeh Kategori

Produk Panas

Produk liyane
Babagan Shanghai Shanben

Babagan Shanghai Shanben

Shanghai Shanben Industrial E. & I. Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi ing Shanghai. Madeg ing taun 2000, Shanben minangka produsen profesional sing melu riset, pangembangan, dodolan lan layanan switch membran. Pelanggan fokus ing kontrol peralatan, kesehatan, komunikasi lan industri peralatan omah sing cerdas. Kita njupuk teknologi lan kualitas minangka daya saing inti, nggawe kauntungan layanan ing budaya humanistik. Pengalaman OEM sawetara taun kanggo pabrikan saklar membran Jepang mimpin kualitas kita kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan Jepang lan pelanggan Eropa. Misi kita yaiku ngrampungake rekan kerja, mindhah pelanggan.

Read More
video
muter

Napa Pilih kita?

Saluran langsung kanggo nemokake switch membran sing cocog kanggo mesin & peralatan sampeyan.

Umume switch membran ing donya digawe ing China. Minangka pemain pinunjul, Shanben nawakake ora mung produk, nanging long-term technical support, layanan ngrawat lan sumelang-free solusi. Ing kene sampeyan bisa nemokake teknologi canggih kaya film pandhuan cahya (LGF), sirkuit cetak fleksibel (FPC), lan percetakan tinta konduktif (CIP).

Hubungi Shanben kanggo solusi HMI sing paling apik.

Read More

Warta Paling Anyar lan Log

Saklar film tipis kanggo alat timbang tahan suhu ultra-rendah

Nalika produk timbangan pelanggan digunakake ing Kanada, ana fenomena komunikasi dhiri produk nalika produk dipindhah saka njero ruangan menyang ruangan (udakara -30 derajat ing ngisor nol). Produk kasebut diprodhuksi dening pabrik saklar film tipis ing ...

Luwih rinci
Saklar film tipis kanggo alat timbang tahan suhu ultra-rendah
Panel tumpukan pangisi daya knalpot otomatis tahan suhu ultra dhuwur


Stasiun pangisian daya digunakake ing njaba ruangan, lan amarga cuaca suhu dhuwur sing anyar, asring ana gelembung sing nglumpukake lan bulging ing panel ing suhu sing dhuwur. Sawise nampa panjaluk pelanggan, Yamamoto cepet-cepet ngadopsi ...

Luwih rinci
Panel tumpukan pangisi daya knalpot otomatis tahan suhu ultra dhuwur
Ngalih membran kanggo nangani lingkungan sing angel kanggo operasi kendaraan ing dhuwur


Shanben Industrial Instrument and Electrical Co., Ltd. wis ngembangake produk saklar film tahan telu sing tahan kanggo sinar srengenge jangka panjang, flushing bedhil banyu tekanan dhuwur, lan karusakan tombol sajrone operasi kendaraan ing dhuwur ...

Luwih rinci
Ngalih membran kanggo nangani lingkungan sing angel kanggo operasi kendaraan ing dhuwur

Pelanggan Kita