Kabeh Kategori

Products

Omah> Products

Nampa A Quote

Overlay Graphic, uga disebut Panel, minangka bagéyan penting saka ngalih membran, kang bisa nyedhiyani fungsi kontrol lan katon modern ayu. Iki digawe kanthi nyithak grafis lan deskripsi teks ing bahan kayata PVC, PC lan PET. Iku kasusun saka polyester multi-lapisan lan adhesive, kang bisa langsung disambungake karo peralatan elektronik liwat konektor Papan sirkuit fleksibel.

Kategori panas