Kabeh Kategori

Overlay Grafis

Omah> Products > Overlay Grafis

Nampa A Quote

Overlay Graphic bagean penting saka ngalih membran

    Overlay Graphic, uga disebut Panel, minangka bagéyan penting saka ngalih membran, kang bisa nyedhiyani fungsi kontrol lan katon modern ayu. Iki digawe kanthi nyithak grafis lan deskripsi teks ing bahan kayata PVC, PC lan PET. Iku kasusun saka polyester multi-lapisan lan adhesive, kang bisa langsung disambungake karo peralatan elektronik liwat konektor Papan sirkuit fleksibel.

PANALITEN
Description

Overlay Grafis, uga disebut Panel, minangka bagéyan penting saka ngalih membran, kang bisa nyedhiyani fungsi kontrol lan katon modern ayu. Iki digawe kanthi nyithak grafis lan deskripsi teks ing bahan kayata PVC, PC lan PET. Iku kasusun saka polyester multi-lapisan lan adhesive, kang bisa langsung disambungake karo peralatan elektronik liwat konektor Papan sirkuit fleksibel.

Saka materi menyang materi

Bahan utama sing cocog kanggo nggawe panel membran yaiku: PVC (polyvinyl chloride), PC (polycarbonate) lan PET (poliester), kanthi kekandelan 0.125 0.175 0.25, lan telung lumahing wedhi, matte lan Gamelan.

Sifat fisik lan kimia saka materi PC apik, lan bisa adaptasi karo macem-macem tinta. Iki minangka bahan sing paling umum kanggo panel switch membran. bahan PC bisa dipérang dadi lumahing wedhi lan lumahing Gamelan. Alesan kanggo milih bahan lumahing wedhi iku nggunakake ngalih film biasane produk elektronik, lan panel digunakake minangka sistem kontrol ora pengin diganggu dening cahya, nalika lumahing wedhi mung kasebar bayangan, kang ora bakal gawé padhang. refleksi; ing wektu sing padha, amarga lumahing wis disordered wedhi kaya, wis fungsi masking goresan. Ing kontras, bahan alus ora duwe ciri ing ndhuwur. Nanging minangka bahan alus, yen digabungake karo printing mburi, werna bakal katon luwih sarwa. Ing cilik saka syarat hiasan kuwat lan ora kerep kena, panel asring digawe saka bahan Gamelan, utawa amarga kabutuhan khusus sawetara wilayah tampilan kayata LCD, iku luwih sarujuk kanggo milih bahan Gamelan.

Rega bahan PVC luwih murah, kira-kira setengah saka materi PC. Nalika ngasilake produk sipil sing populer, bahan PVC bisa nyuda biaya produksi. Ing wektu sing padha, materi PVC nduweni ductility apik, lan bisa digunakake kanggo kadhemen penet grafis telung dimensi. Kekandelan saka piring PVC Gamelan umume luwih saka 0.5mm, lan loro-lorone dilindhungi dening PE utawa kertas lim, paling kang digunakake kanggo nggawe panel hiasan; kekandelan saka materi PVC ing lumahing wedhi umume kurang saka 0.3mm, kang umume diwenehake dening sheet dawa tetep, tanpa coil.

Ing negara lumahing film PET dipérang dadi lumahing Gamelan lan wedhi nggoleki. Saiki, merek British Autotex lan Japan Toray umume ing China. Kajaba iku, film PET tahan gores PH Autotex cocok kanggo produk kanthi syarat dhuwur kanggo tahan gores, nanging regane relatif larang. Amarga sifat umum film PET bisa diganti karo film PC, ora akeh panel PET, kajaba ing sawetara acara khusus, kayata insulasi, ketahanan, resistensi pelarut lan kondisi liyane sing ora bisa ditemokake bahan liyane, PET bakal digunakake.

paramèter

Tipe non-elastis

Parameter mekanik:
Kekuwatan tombol:2N ± 20%
Strok:0.21mm ± 15%
Jinis kontak:lem perak
Urip layanan:10 000 000
Parameter lingkungan:
Operasi suhu:- 25 ° C nganti + 65 ° C
Suhu panyimpenan:- 30 ° C nganti + 85 ° C
Pangreksan:IP 65

Tipe spring

Parameter mekanik:
Kekuwatan tombol:2.5N ± 20%
Strok:0.48mm ± 15%
Jinis kontak:SS spring + lem perak
Urip layanan:10 000 000
Parameter lingkungan:
Operasi suhu:- 25 ° C nganti + 65 ° C
Suhu panyimpenan:- 30 ° C nganti + 85 ° C
Pangreksan:IP 65

Tipe elastis kunci sing diangkat

Parameter mekanik:
Kekuwatan tombol:1 nganti 4N ± 30%
Strok:0.5 nganti 1mm ± 15%
Jinis kontak:lem perak
Urip layanan:10 000 000
Parameter lingkungan:
Operasi suhu:- 25 ° C nganti + 40 ° C
Suhu panyimpenan:- 30 ° C nganti + 70 ° C
Pangreksan:IP 65
Parameter listrik
Tegangan kerja normal:24V
Tegangan kerja maksimum:50V
Tegangan kerja minimal:1V
Arus kerja normal:30mA
Daya sing bisa dikontrol maksimal:500mW
Resistivitas sirkuit kontak:1 ohm / cm (jarak 1 mm)
kekuatan dielektrik:250vrm
Impedansi isolasi ing 100V:> 100mohm
Rebound kontak maksimum:<5ms
Kompatibel karo sirkuit TTL lan COMS
Detail Cepet

1. lapisan panel

Lapisan panel umume digawe saka pola lan karakter sing apik ing lembaran transparan tanpa warna kayata PET lan PC kurang saka 0.25mm. Amarga fungsi utama lapisan panel kanggo nandhani lan pencet tombol, bahan sing dipilih kudu nduweni karakteristik transparansi dhuwur, adhesi tinta dhuwur, elastisitas dhuwur lan tahan lempitan.

2. lapisan bantalan

Fungsi utama lapisan bantal yaiku kanggo nyambungake lapisan panel lan lapisan sirkuit kanthi rapet, supaya bisa entuk efek sealing lan sambungan. Kekandelan lapisan iki umume kudu antarane 0.02-0.05mm, kanthi viskositas kekuatan dhuwur lan anti-tuwa; ing produksi, ngalih membran khusus adhesive pindho sisi umume dipilih, lan sawetara sing dibutuhake kanggo dadi anti banyu lan tahan suhu dhuwur, supaya lapisan bantal uga kudu nggunakake bahan saka ciri beda minangka saben syarat.

3. lapisan ndhuwur lan ngisor saka sirkuit kontrol

Lapisan iki nganggo film poliester (PET) kanthi kinerja sing apik minangka operator sirkuit switch, lan nggunakake tempel karbon tempel perak utawa tempel emas kanggo nggawe konduktivitas. Kekandelan umume ing 0.05-0.175mm, lan sing paling umum yaiku bahan PET 0.125mm.

4. lapisan adhesive

Iku antarane sirkuit ndhuwur lan lapisan sirkuit ngisor lan muter peran sealing lan sambungan. Umume, adesif pindho sisi PET digunakake, kanthi kekandelan saka 0.05 nganti 0.2 mm. Nalika milih materi saka lapisan iki, kekandelan sakabèhé, jampel, tutul lan sealing saka paket kunci sirkuit prodhuk bakal kebak dianggep.

5. Lapisan lim mburi

Panggunaan lem mburi ana hubungane karo bahan apa sing dilebokake saklar membran. Adhesive pindho sisi umum, adhesive 3M, adhesive anti banyu, lan sapiturute asring digunakake.


PANALITEN

Kategori panas