Kabeh Kategori

Nglamar Membran

Omah> Products > Nglamar Membran

Nampa A Quote

Hot pressing jinis membran ngalih jaminan kualitas 10 taun

    Fitur utama:

    tombol nggunakake materi PET kanggo print lumahing kontak, lan banjur embossed kanggo mbentuk resilience

    Kaluwihan: 

    urip layanan liwat 1 yuta, karo koyo tangan apik

    cacat: 

    tutul tombol bisa weakened dening suhu dhuwur

    model:01, 02

    Aplikasi produk: 

    komputer, mobil, jedhing, peralatan elektronik.

PANALITEN
Description

Dhasar Switch Membrane: Material

Ana telung bahan utama sing digunakake kanggo ngalih membran

Bahan: Polycarbonate (PC)

Kaluwihan :

Resistance suhu - 60 ~ 120 ℃, kekandelan 0.125 ~ 1.2, lumahing Gamelan, transmisi dhuwur, pangayoman lingkungan, panyerepan banyu kurang, stabilitas dimensi apik, mlengkung banget, kekuatan tensile lan compressive, resistance panas banget, resistance kadhemen, jampel listrik lan tuwa atmosfer resistensi. Bisa nyukupi syarat paling akeh panel switch membran, lan transmisi PC sing dhuwur bisa nyukupi syarat jendela LCD.

Cacat:

Resistance kimia (pelarut organik) kurang, resistance lemes kurang, retak kaku gampang kelakon, oksidasi online gampang kanggo mboko sithik mbentuk lapisan Mudhun mati, ditemtokake dening lingkungan, lan pungkasanipun mboko sithik decomposed. Wektu karusakan fisik yaiku 3-8 taun.

Bahan: Poliester (poli (etilena ftalat) (PET)

Kaluwihan :

Resistensi suhu - 30 ~ 160 ℃ / kekandelan 0.075 ~ 0.25 / lancar, resistensi obat sing apik.

Nduwe sifat mekanik sing apik, insulasi, tahan panas, kekerasan lan kekuatan lan kekerasan termoplastik sing paling gedhe, tahan nyandhang lan tahan gesekan, utamane kanthi resistensi lentur lan elastisitas dhuwur, lan stabilitas dimensi sing dhuwur.

Kekuwatan tensile bisa dibandhingake karo film aluminium, luwih dhuwur tinimbang PC lan PVC. Iki minangka substrat sing paling cocog kanggo nggawe sirkuit switch film tipis. Tekstur  PET  minangka bahan sing disenengi kanggo panel switch membran.

Cacat:

Ora larut ing pelarut organik umum, ora tahan alkali.

panyerepan banyu kurang.

Tekstur  PET regane larang.

Bahan: Polivinil klorida (PVC)

Kaluwihan :

Resistance suhu -20 ~ 60 ℃ / kekandelan 0.175 ~ 1.5 / lumahing Gamelan, stabil kanggo asam, alkali lan uyah ing suhu normal. Nduwe resistensi nyandhang sing apik, tahan nyala lan mateni mandhiri, ngilangi gangguan lan nyerep kejut, lan insulasi listrik sing apik.

Cacat:

Stabilitas termal sing kurang.

paramèter
Karakteristik elektronik:
Tingkat sirkuit:35V (DC), 100mA, 1W
Resistensi kontak:10 Ω ~ 500 Ω (beda-beda miturut dawa lan materi garis metu)
Impedansi isolasi:100M Ω 100V
Dielektrik tahan tegangan:ora risak utawa flashover sawise 250V RMS (50-60Hz 1min) test
Kontak Jitter Time:5ms
Urip layanan:jinis pesawat ≥ 5 yuta kaping
Tipe tutul:≥ 1 yuta kaping
Properti mekanik:
Tekanan operasi:jinis pesawat 57 ~ 284g (2 ~ 10oz)
Tipe taktil:170-397g (6-14oz)
Ngalih stroke:jinis bidang 0.1 ~ 0.5mm
Tipe tutul:0.6 ~ 1.5mm
Parameter lingkungan:
Operasi suhu:jinis bidang (kalebu pecahan) - 20 ℃ ~ + 80 ℃
Tipe cembung:- 20 ℃ ~ + 60 ℃
Suhu panyimpenan:jinis bidang (kalebu pecahan) - 40 ℃ ~ + 80 ℃
Tipe cembung:- 40 ℃ ~ + 60 ℃
asor:40 ℃, 90% - 95%, 240 jam

PANALITEN

Kategori panas