Kabeh Kategori

News Company

Omah> News > News Company

Saklar film tipis kanggo alat timbang tahan suhu ultra-rendah

Wektu: 2023-09-01 Hit 147

1

Nalika produk timbangan pelanggan digunakake ing Kanada, ana fenomena komunikasi dhiri produk nalika produk dipindhah saka njero ruangan menyang ruangan (udakara -30 derajat ing ngisor nol). Produk kasebut diprodhuksi dening pabrik switch film tipis ing Amerika Serikat lan ora bisa ditanggulangi. Sawise nemokake Shanben, Shanben nyedhiyakake solusi sajrone 2 dina lan conto sajrone 2 minggu, sing ngrampungake kebingungan pelanggan.

Kategori panas