Kabeh Kategori

News Industry

Omah> News > News Industry

Panel tumpukan pangisi daya knalpot otomatis tahan suhu ultra dhuwur

Wektu: 2023-09-01 Hit 27

1-220R613213M04-1000x500

Stasiun pangisian daya digunakake ing njaba ruangan, lan amarga cuaca suhu dhuwur sing anyar, asring ana gelembung sing nglumpukake lan bulging ing panel ing suhu sing dhuwur. Sawise nampa panjaluk pelanggan, Yamamoto kanthi cepet nggunakake teknologi knalpot dhewe Jepang, lan panel kasebut tekan suhu dhuwur 85 derajat Celsius. Sawise 72 jam tes, entuk kinerja gratis gelembung 100%, ngrampungake masalah pelanggan.

Kategori panas